Despre noi

"Servicii electrice profesionale"

Servicii electrice profesionale


Despre noi în câteva cuvinte

Suntem o companie specializată în instalarea, suportul tehnic și execuția tuturor echipamentelor ce țin de automatizarea clădirilor. Realizăm un concept intuitiv și uniform în ceea ce privește tehnologia utilizată. Putem astfel să asigurăm o gamă variată de echipamente și tehnologii atât pentru construcțiile noi cât și pentru cele finalizate.

Misiune

Ne dorim să devenim unul din cei mai importanți integratori de sisteme de automatizare a locuințelor din zona de vest. Pentru aceasta lucrăm incontinuu la dezvoltarea noastră și dorim să încheiem noi parteneriate atât cu producători cât și cu integratori de sisteme.

 • Servicii profesionale

  Prin experiența dobândită de-a lungul timpului și formarea profesională continuă vă asigurăm de servicii de cea mai înalta calitate.

 • Prețuri competitive

  Ne dorim un parteneriat pe termen lung, de aceea prețurile noastre sunt extrem de competitive și venim cu o ofertă onestă astfel încât să câstigam impreuna cu pertenerii noștri.

 • Suport tehnic

  Nu le știm pe toate dar încercam să învățăm pe parcurs și ne perfecționăm încontinuu. De aceea în cazul unor situații nedorite, vă asiguram de întreg suportul tehnice necesar.

 • Garantia serviciilor

  Toate proiectele noastre beneficiază de garanția standard de 2 ani. Totuși, dacă pe parcursul exploatării apar situații care se dovedesc a fi o eroare de instalare, vom remedia problema fară niciun fel de cost suplimentar.


Proiecte realizate

Fiecare proiect este unic în felul său. Vă prezentăm o parte din proiectele cu care ne mândrim, și totodată, sperăm ca următorul proiect va fi al dumneavoastră.